Tastulan Pelimannit


Tastulan pelimannit on pitkät perinteet omaava kaustislainen kansanmusiikkiyhtye, jonka juuret ulottuvat yli 50 vuoden taakse. Erikoisuutena mukana on kantele, joka on kuulunut yhtyeen soitinvalikoimaan alusta alkaen. Yhtyeen musiikkivalikoimaan kuuluu perinteistä kansanmusiikkia niin kaustislaisten säveltämänä kuin muidenkin tekijöiden tuotoksina.

Yhtyeen ohjelmistoon on kuulunut myös hengellinen musiikki. Hengelliset sävelmät ovat yleensä Siionin kanteleen lauluja sekä myös vanhoja hengellisiä lauluja muistojen kätköistä. Yhtye on toiminut harrastuspohjalta ja on esiintynyt niille, jotka ovat osuneet paikalle kuuntelemaan.

– Ari Tastula

Yhtyeen kokoonpano

Tuomas Tastula, kantele
Riitta Suvanto, kantele
Marjut Peltomiemi, harmooni
Kari Peltoniemi, viulu
Jari Teirikangas, viulu
Ari Tastula, basso
Seppo Tastula, laulu

Kannelta kotoisasti

Tastulan pelimannien äänite

”Kannelta kotoisasti” levy julkistettiin Helatorstaina 17.5.2007 Kaustisen seurakuntakeskuksessa pidetyssä tilaisuudessa. Kannelta kotoisasti levyä on myyty kohtuullisesti. Kiitos teille, jotka olette levyä ostaneet ja näin antaneet tukenne lähetystyölle.

Levystä saatu tuotto käytetään lähetystyön tukemiseen seurakunnissa. Joten kaikki jotka olette tämän levyn ostaneet olette mukana tämän tärkeän työn tukemisessa. Mikäli haluatte tilata levyn itsellenne ottakaa yhteyttä Ari Tastulaan.